DONEAZA 2% ESTE GRATIS ! Vino alături de noi pentru a SUSTINE CULTURA SI TINERII !

ADT 2017 2% GRATUIT.jpg

Iată ce poți face:   Daca ești salariat, poți sa direcționezi 2% din impozitul tău pe venit către proiectele noastre. Si astfel contribui si tu la distribuirea banilor publici acolo unde este nevoie de ei, fără a exista nicio modificare in bugetul tău.

Acest impozit nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poți direcționa către o cauza la alegerea ta: o organizație, fundație sau entitate non-profit. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investești puțin din timpul tău pentru a completa un formular in doua exemplare. Un exemplar se depune la Administrația Financiara de care aparții cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar rămâne la tine.

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numește Declarația 230 si poate fi completat doar de persoanele ale căror venituri provin numai din salariu.slide-960x332-DONEAZA.jpg

Formularul tip 230 pentru venituri salariale poate fi descărcat de AICI   LINK: http://www.dornatismana.ro/cerere230.pdf
In cazul in care dorești sa completezi declarația direct la Administrația Financiara sau sa descarci acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui sa completezi tu datele noastre:

  • Denumire entitate nonprofit –  Asociația DORNA TISMANA
  • Cod de identificare fiscala a entității nonprofit – 29507614
  • Cont bancar (IBAN) – RO16RNCB0149125538870001

ADT 2017 2%.jpg
Pasul 2: După ce ai descărcat formularul, trebuie sa-l completezi cu datele tale de identificare in prima caseta destinata contribuabilului.

Pasul 3: Semnează documentul si trimite formularul completat către Administrația Financiara de care aparții cu domiciliul, pana la data de 25 mai 2017.

Daca dorești sa depunem noi acest formular la Administrația Financiara, in numele tău, poți sa li scanezi si sa ni-l trimiți pe e-mail la: office@dornatismana.ro

Cum ne poți ajuta si mai mult?

Daca dorești sa ne susții pe noi, poți sa le vorbești si prietenilor tai despre acest formular sau sa ii dai share pe pagina ta de Facebook.

Daca ești persoana fizica autorizata sau ai venituri din alte surse decât cele salariale (comisioane din vânzări, drepturi de autor, chirii, dividende, prime, bonusuri etc.), urmezi aceiași pași ca in cazul persoanelor salariate, doar ca trebuie sa completezi un formular diferit: formularul tip 200 privind veniturile realizate in Romania.
Poți direcționa astfel 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini proiectele noastre fără a exista nicio modificare in bugetul tău. Acest impozit nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poți direcționa către o cauza la alegerea ta: o organizație, fundație sau entitate non-profit.  Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investești puțin din timpul tău pentru a completa un formular in doua exemplare. Un exemplar se depune la Administrația Financiara de care aparții cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar rămâne la tine.

Nu trebuie sa iți faci griji daca nu cunoști valoarea sumei care corespunde procentului de 2% din impozitul tău, deoarece aceasta va fi calculata de către organele fiscale.

Formularul tip 200 privind veniturile realizate in Romania poate fi descărcat de AICI LINK: http://www.tomoniu.ro/cerere230.jpg

doneaza_2.jpg

Introdu un text asociat

Formularul tip 200 privind veniturile realizate in Romania poate fi descărcat de AICI LINK: http://www.tomoniu.ro/cerere230.jpg

cerere230 Asociația DORNA TISMANA – A.D.T..jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s